GAZELA – BH biznis nagrada

Najbolji imaju dominantan udio u BiH tržišnom kolaču, ali s obzirom na recesiju i unutrašnju krizu, svima je jasno da je jedino pravo rješenje povećanje tog kolača, tražeći ga na stranim tržištima, a ne samo učestvovanje u vlastitom okruženju. Bitno je dati podršku snalaženju u tržišnoj privredi i savremenim oblicima poslovanja pri čemu moramo poduprijeti i motivisati sve koji idu naprijed i koji vjeruju u slobodu vlastitog izbora i uspjeha.
Svaka kompanija mora naći način da se istakne u odnosu na konkurenciju, a to je teže nego ikad. U ovakvim okolnostima, uspješne komunikacijske/marketinške kampanje, za promociju vlastitog brenda i proizvoda su visoko-plaćena akcija i to je samo jedan od načina da budete prepoznati na velikim tržištima, što je zapravo i cilj nezavisne europske biznis nagrade Gazela.
Prva nezavisna BH Biznis nagrada dodjeljuje se malim i srednjim preduzećima koja su ostvarila stopu rasta od najmanje 10% u uzastopne 3 godine, te imaju rastući indeks Davida Bircha, a isključivo prema završnim računima. Preko 40 000 zasebnih priča će se suziti u top 500.

Nakon anketiranja o dodatnim elementima nagade, naš uvaženi žiri će prepoznati najuspješnije i ove godine proglasiti laureate na dvije ceremonije u Federaciji BiH i Republici Srpskoj, a potom na jedinstvenoj gala ceremoniji ćemo proglasiti najbolje u BiH i dodijeliti im ovu nagradu koja sama po sebi predstavlja referencu svim poznavaocima biznisa u globalnim okvirima.
Pokazujemo da i naše kompanije mogu biti vrhunski organizovane i konkurentne internacionalnim korporacijama koje osim ekonomske moći su već odavno izgubile dobri duh prvih generacija poduzetništva.

Više o BH biznis nagradi GAZELA saznajte OVDJE

Posted in Projekti.